Uw apotheker(s):

Dhr. P.V. Nguyen MSc en Mw. A.G.J. de Zwart MSc

Tel: 0165 55 21 44

assistentesdu@apotheekroosendaal.nl

Recept herhalen

 

Herhaalservice Apotheek Roosendaal
Apotheek Roosendaal biedt gratis een eigen herhaalservice. Voor de medicijnen die u chronisch gebruikt en waarvoor de herhaalservice geldt, hoeft u geen herhaalrecepten meer aan te vragen bij uw huisarts. Dat doet de apotheek voor u.
Uw herhaalmedicatie staat vervolgens op tijd klaar in de apotheek of wordt bij u thuis bezorgd. Interesse? Vraag bij uw apotheek of uw huisarts meedoet aan deze herhaalservice en of uw medicijnen in deze herhaalservice kunnen. Een apothekersassistent(e) geeft u graag uitleg. U kunt ook meer hier lezen over de herhaalservice van Apotheek Roosendaal.

Online herhalen
Met een account op de website van uw apotheek kunt u gebruik maken van de online herhaalservice van uw apotheek. Deze online herhaalservice is alleen mogelijk voor (genees)middelen waarvan bij uw apotheek bekend is dat u een geldig herhalingsrecept heeft. (Genees)middelen waarvoor geen recept nodig is, en die u de afgelopen 12 maanden bij uw apotheek heeft gehaald, kunnen ook via deze online herhaalservice herhaald worden.
Heeft u nog geen account, maar wilt u er wel een? Klik dan hier om u aan te melden.

Herhaalrecept formulier
Als u gebruik wilt maken van onderstaand herhaalformulier dient u in het bezit te zijn van een door uw apotheek uitgegeven geldig herhaalrecept. Dit recept dient u bij ontvangst van de medicijnen in te leveren. Herhaalaanvragen die u op een werkdag (maandag t/m vrijdag) aanvraagt vóór 16.00 uur kunt u

  • de volgende werkdag vanaf 16.00 uur of de daarop volgende werkdagen afhalen aan de balie van uw apotheek of
  • de volgende werkdag tussen 14.30 en 18.30 uur gratis thuis laten bezorgen.

Vergeet niet het receptnummer dat rechtsboven op uw geldig herhaalrecept staat hieronder in te vullen. Een receptnummer begint met 3 letters, daarop volgen 4 cijfers.