Uw apotheker(s):

Dhr. P.V. Nguyen MSc en Mw. A.G.J. de Zwart MSc

Tel: 0165 55 21 44

assistentesdu@apotheekroosendaal.nl

Informatie

 

Services
Wij bieden u een aantal services. Denk daarbij aan het gemakkelijk herhalen van recepten, de medicatierol om medicijnen trouw in te nemen, de snelbalie waar de wachttijden kort zijn en onze gratis bezorgservice in Roosendaal.

Medicatierol
Met dit systeem worden uw medicijnen overzichtelijk in zakjes verpakt. In zo’n zakje zitten (alle) medicijnen die op een bepaald tijdstip op een bepaalde dag moeten worden ingenomen. U komt in aanmerking voor de medicatierol als u:
•    verschillende medicijnen gebruikt voor langere tijd en
•    u moeite heeft met het innemen op de juiste tijden en
•    uw arts vindt dat u een rol nodig heeft.
Voor meer informatie over de medicatierol kunt u altijd bij ons terecht.  

Medicatierol: de juiste medicijnen op het juiste tijdstip

   

Medicatiebeoordeling
Als u altijd veel medicijnen gebruikt, bespreken uw huisarts en uw apotheker regelmatig samen uw medicijngebruik. Uw huisarts en uw apotheker controleren of al uw medicijnen nog nodig zijn, of er medicijnen ontbreken en of uw medicijngebruik verbeterd kan worden.
Natuurlijk is het belangrijk dat uw huisarts en uw apotheker ook weten wat u van uw medicijnen vindt. Bent u tevreden? Of vindt u dat er wat verbeterd kan worden? Om dat te weten, krijgt u mogelijk een vragenlijst thuisgestuurd of wordt u mogelijk uitgenodigd worden voor een gesprek. Een gesprek vindt meestal plaats in de apotheek, soms bij u thuis. Als wij u niet benaderen voor een gesprek, maar u wilt wel een gesprek, dan mag u daarvoor gerust een afspraak maken in de apotheek!
Na uw gesprek met uw apotheker overlegt uw apotheker met uw huisarts. Uw apotheker bespreekt dan ook uw wensen met uw huisarts. Uw huisarts of uw apotheker bericht u - indien afgesproken - als er wijzigingen in uw medicijnen voorgesteld worden.

Vragen
In onze apotheek proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen? Stel ze aan ons. Het is altijd mogelijk om samen met de apotheker of één van de assistentes uw (genees)middelen en het gebruik ervan te bespreken. Voor privacygevoelige onderwerpen hebben wij een aparte ruimte. Loop gerust binnen in onze apotheek en vraag om een afspraak als u dat wenst.

Klachtenregeling
Mocht u ondanks onze zorgvuldige inzet toch ergens niet tevreden over zijn dan horen wij dat graag. Als de apotheker niet weet dat u ontevreden bent, kan hij of zij ook niet proberen de klacht op te lossen. Lees hier hoe u een klacht kunt melden.

Vacatures
Wilt u werken bij Apotheek Roosendaal als apothekersassistent(e) of apotheker? Informeer naar eventuele vacatures bij één van onze apothekers.
De apothekers zijn zelf eigenaar van de apotheken. Dit garandeert een grote betrokkenheid bij het bedrijf. Verder is er sprake van een nauwe samenwerking met de Roosendaalse huisartsen. Daardoor staat onze cliënt centraal.